Andakterna tillfälligt tillbaka!

Kära vänner!

Med tanke på såväl den stundande Advents- och Jul-tiden som detta att Corona-viruset nu påverkar oss med förnyad kraft, kommer de dagliga andakterna här på ”Dagligt Bröd” att tillfälligt komma tillbaka under en tid.

Från och med första söndagen i Advent (29/11) till och med söndagen efter Jul (27/12) kommer en andakt om dagen att publiceras här på ”Dagligt Bröd”. Det blir alltså något av en adventskalender under sammanlagt 30 dagar (eftersom det också blir en betraktelse på nyårsafton).

Jag fick idén tidigare idag, och många vänner svarade upp och ville vara med. Stort tack på förhand till alla dem som är med och skriver, varav flera är nya skribenter.

Samtliga 30 andakter kommer att vara färdigskrivna redan strax före första Advent, så att de kan tryckas och delas ut i tryckt form som ett häfte också till dem som inte har tillgång till Dator och/eller Smartphone. Är du intresserad av att detta – skicka ett mail till mig på dagligtbrod@gmail.com så ser vi vad vi kan göra. Här på ”Dagligt bröd” kommer andakterna emellertid att läggas upp som vanligt.

Om mindre än två veckor är vi igång igen. Allt gott och Guds rika välsignelse tills dess.

Bästa hälsningar

Fredrik Borglin

Redaktör, ”Dagligt Bröd”

%d bloggare gillar detta: